Canelons de botifarra amb carxofes sense beixamel i amb encenalls de formatge

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un parquets de pasta per canelons, Wanton.
  • 2 Botifarres crues
  • 2 Carxofes
  • Encenalls de formatge a tires
  • Farina
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Oli d’oliva

4 racions

Elaboració

Esmiculem les botifarres i les saltem a la paella amb una mica d’oli i salpebrades. Uns 5 minuts. Les reservem.
Fem la pasta dels canelons al microones segons temps que indica el paquet. La pasta Wanton, no es bull.
Farcim la pasta dels canelons amb la botifarra . Ho reservem en una safata per anar al forn.
Traiem les fulles menys tendres de les carxofes, les tallem a grills, les enfarinen i les posem en una paella amb oli. Deixem coure un 5 minuts i les anem girant mentre es couen.
Peescalfem el forn a 180 graus. Hi posem la safata amb els canalons farcits de botifarra . Deixem coure uns 5 minuts.
Per emplatar, en una pissarra 4 canelons per persona i per sobre les carxofes amb els encenalls de formatge.

25min


Recepta de cuina de Canelons de botifarra amb carxofes sense beixamel i amb encenalls de formatge
En el plat per degustar-los.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Canelons de botifarra amb carxofes sense beixamel i amb encenalls de formatge
Detall dels canelons.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2169 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: