Lluç a la basca
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 4 Talls de lluç fresc a rodanxes.
- 4 Cloïsses
- 4 Musclos
- 4 Espàrrecs verds
- 1 Pot de carxofes grans casolanes tallades per la meitat
- 1 Ou dur
- 1 Dent d’all
- 1 Ceba
- Julivert picat
- 1 Gotet de vi blanc
- Oli d’oliva
- Pebre negre mòlt
- Sal
- Farina
2 racions
Elaboració
Posem les cloïsses en un bol amb aigua i sal durant una estona perquè treguin la terra que tinguin i netegem els musclos.
En un cassó amb oli sofregIm l’all picat. Quan estigui dauradet, hi afegim la ceba tallada a trossos i ho deixem sofregir uns 15 minuts , fins que la ceba quedi transparent.
Salpebrem les rodanxes de lluç, les enfarinem i les afegim a la cassola del sofregit, juntament amb el vi blanc , les cloïsses i els musclos . Ho rectifiquem de sal i pebre i ho deixem coure tot junt durant uns 10 minuts mentre remenem la cassola com si féssim un pil-pil. Després, hi posem una mica de julivert picat, els espàrrecs , les carxofes i l’ou dur, pelat i tallat per la meitat. Deixem coure tot junt durant 5 minuts més i ho retirem del foc.
Per acabar, emplatem el lluç amb tots els ingredients i ho salsem tot amb el suc de la cocció.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2534 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.