Calamarsons saltejats amb bolets, favetes i ceba confitada

Ingredients

  • 800 g de Calamarsons de mida mitjana, que a la peixateria ens han netejat per saltejar
  • Oli d'oliva
  • 5 Cebes
  • 3 Dents d’all
  • 2 Fulles de llorer
  • 1 Pot de favetes fregides de conserva casolana
  • 1 Gotet de brandi
  • 200 g de bolets (trompetes de la mort, millor de temporada)
  • Julivert
  • Fumet casolà
  • Sal i pebre negre mòlt

4 racions

Elaboració

Per començar, en una paella amb oli sofregim l'all picat, la ceba picada i el llorer durant uns 40 minuts a foc suau.
Quan la ceba estigui ben confitada, la retirem del foc i la reservem. A continuació, en una paella amb oli ben calent saltem els calamarsons prèviament salpebrats, amb una mica d'all i julivert picat.
Tot seguit, hi afegium el brandi i ho flamegem , el fumet , els bolets , previament nets i saltats en una paella uns 10 minuts, les favetes i ho deixem coure fins que hagi reduït.
Finalment, hi afegim la ceba confitada, ho remenem bé i ho deixem coure tot junt durant un parell de minuts.
I ja per acabar, emplatem els calamarsons. De base el bolets (trompetes de la mort, en aquest cas), a sobre els calamarsons i per sobre les favetes i la ceba confitada.

1h


Recepta de cuina de Calamarsons saltejats amb bolets, favetes i ceba confitada
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4932 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: