Encenalls de sípia saltejats amb verdures, hortalisses i shiitake
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Sípies grans que a la peixateria ens netegen i tallen a tires (encenalls)
- 1 Pot de shiitake al natural (bolet japonès)
- Bròquil
- Pastanaga
- Carbassó
- Mongeta verda
- 2 Dents d’all
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
4 racions
Elaboració
Netegem i pelem totes les verdures i hortalisses. Les tallem totes a juliana, el més finetes possible... I les reservem. En una paella amb una mica d'oli, sofregim els alls que posarem sencers, sense pelar i lleugerament aixafats. Els fregim una mica i quan agafin color els retirem. En el mateix oli, hi tirem la pastanaga , la mongete verda, el bróquil i el carbassó. Ho anem movent, ho salpebrem i ho deixem coure uns 7 minuts. Ho reservem. En la mateixa paella, sense treure l’oli i el suc que han deixat les verdures i hortalisses, saltem els bolets escorreguts. Deixem coure uns 4 minuts. Reservem els bolets. Amb la mateixa paella , amb poc oli , saltem els encenalls de sèpia, uns 10 minuts.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1596 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.