Pagre farcit de botifarra negra amb verdures
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Pagre d’uns 300g, que a la peixateria ens netegen i ens en fan dos filets.
- Botifarra negra
- Una bossa de raves rodons
- 1 Pastanaga
- 1 Porro
- Oli d’oliva verge
- Sal
1 racions
Elaboració
Tallem les verdures a rodanxes. En una paella amb una mica d’oli saltegem les verdures amb una mica de sal, uns 5 minuts.
Tallem la botifarra negra a rodanxes fines. Seran per farcir el peix. En una altre paella amb una mica d’oli , quan l’oli està calent , posem una mica de sal als dos filets de pagre i deixem coure uns 3 minuts per costat. En un plat , posem de base les verdures, a sobre un filet de pagre i, sobre el filet les rodanxes de botifarra negra, ho tapem amb l’altre filet de peix.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1070 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.