Llobarro salvatge al forn amb patates
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 Filets de llobarro salvatge
- 3 Patates
- 2 Cebes
- 3 o 4 tomàquets pera (ben dolços)
- Sal, pebre, sucre
- Vi blanc per cuinar
- Oli d'oliva i oli girasol
4 racions
Elaboració
Tallem les patates i les cebes a rodanxes ben fines, posem en una paella oli d'oliva i oli de girasol i les saltegem , quan quasi bé estan fetes, hi tirem un raig de vi blanc i deixem uns minuts perquè s'evapori l'alcohol. Ho passem a una safata de forn, hi afegim el tomàquet pelat i a rodanxes, a cada una hi fiquem un polsim de sal i un de sucre i al forn a 120º durant uns 15 minuts o fins que veiem que el tomàquet ja està mig desfet (indica que està cuit), ara és el moment de ficar-hi els filets del llobarro ja salpebrats i deixar uns 10 minuts. Llestos per servir!
35min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2741 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.