Galta de poltre desossada a la cassola

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Galtes de poltre desossades i netes (ens ho fa el carnisser)
  • 1 Ceba
  • 1 Patata mitjana
  • 1 Porro
  • 1 Pastanaga
  • 2 Dents d’all
  • 1 Fulla de llorer
  • 1 litre de brou de carn
  • Oli d'oliva, sal i pebre negre mòlt

2 racions

Elaboració

Salpebrem les galtes de poltre, en una cassola amb oli d’oliva i les rossegem en una cassola amb una mica d’oli d'oliva i les rossegem uns 10 minuts, fins que quedin daurades.
Piquem ben petit, la ceba, el porro, la pastanaga i els alls. Ho posem a sofregir amb oli d'oliva amb una fulla de llorer.
Quan les verdures estiguin ofegades, hi afegim les galtes de poltre i ho deixem coure uns 3 minuts. Hi afegim el brou de carn, que cobreixi les galtes . Deixem coure a foc mig fins que les galtes siguin ben cuites i meloses ,unes 3 hores. Si es redueix molt el líquid hi podem afegir aigua o brou. Quan ja estiguin cuites, passem la salsa per la batedora i pel colador xinès.
Per acompanyar la galta podem posar-hi una mica de patata bullida o qualsevol altre cosa (saltejat de verdures, espàrrecs verds,…). Ja es pot servir el plat.

3h 10min


Recepta de cuina de Galta de poltre desossada a la cassola
En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1668 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Mònica Borràs Villaró diu:
Aquesta me l'apunto! Mmmm!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: