Assortiment de peixet fregit
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
Peix:
1 Kg de peixet petit variat:
- Llucets
- Molls o Rogers
- Seitons
- Xipironets
- Palaies
Altres:
- Farina
- Oli de fregir
- Sal
- Pebre (opcional)
- Llimona (opcional)
3 racions
Elaboració
Netegem bé el peix. Uns 10 minuts. El salpebrem , l’enfarinem i tot seguit el fregim per tandes en oli ben calent, quan estigui cruixent i fregit l’escorrem sobre paper absorbent. Depenent del tipus de peix i de la quantitat, necessitarem més o menys estona. Per aquesta recepta entre 20 i 25 minuts. El posem en un plat gran per tipus i el servim calent amb trossos de llimona.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2552 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.