Cocotxes de lluç al pil pil

Ingredients

  • ½ Kg de Cocotxes de lluç fesques
  • Oli d'oliva
  • 2 Dents d'all
  • 1 Bitxo

2 racions

Elaboració

El primer que hem de fer és netejar les cocotxes. Per això, retallem els laterals i retirem el tel negra. Tallem els alls en làmines i els daurem en una cassola de fang amb oli d'oliva i un bitxo. Un cop daurats els alls, els retirarem del foc i els reserve per decorar el plat. Deixem temperar l'oli (a uns 40 º C) i introduïm-hi les cocotxes amb la pell cap amunt. A continuació, apliquem moviments suaus i circulars a la cassola perquè la gelatina que vagin deixant anar la pell de les cocotxes es lligui amb l'oli. Pugem el foc i, un cop comenci a bullir l'oli, ho retirem de la calor per aplicar a la cassola els mateixos moviments descrits anteriorment. Repetim aquest procediment fins que se'ns acabi de lligar el pil pil. Finalment, i un cop ben lligada la salsa, decorem el plat amb les làmines d'all daurades i el bitxo. Si ho desitgem, podem també empolvorar-ho amb un grapat de julivert picat. Ja es pot servir el plat.

30min


Recepta de cuina de Cocotxes de lluç al pil pil
En el plat per degustar-les.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3739 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: