Morro de bacallà amb parmentier de patata i pebrot vermell escalivat
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 Talls de morro de bacallà dessalat i rehidratat (200 g cadascun)
- 4 Dents d’all.
- 1 Pot de pebrot vermell escalivat
- Sal
- Oli d’oliva
Pel parmentier de patata:
- 500 g de Patates
- 100 cl de Crema de llet
- Oli de tòfona
- Sal tipus Maldon
- Sal i pebre negre mòlt
4 racions
Elaboració
Del parmentier de patata:
En un cassó amb aigua i sal bullim les patates prèviament pelades i tallades a daus durant uns 30 minuts.
Per fer el parmentier, posem les patates a la batedora elèctrica, juntament amb la crema de llet, la sal Maldon, el pebre negre i l’oli de tòfona. Ho triturem tot junt.
Del bacallà:
Marquem el morro de bacallà en una paella antiadherent, amb una mica d'oli . Reservem el suc que ha deixat anar i l'oli.
Pelem els dents d’all i els laminem i posem en la paella d'abans per tal de que agafin color. Els reservem.
Posem el morro de bacallà al forn, i el deixem coure a 180º durant 8 minuts.
Escalfem a la paella amb una mica d’oli i una mica de suc del pot del pebrot, les tires de pebrot vermell escalivat.
Per acabar el plat:
Un cop cuit el bacallà, posem en un plat, de base el parmentier de patata i sobre el morro de bacallà amb les tires de pebrots vermell escalivat al damunt i els alls amb el suc que haviem reservat al marcar el bacallà. Ja es pot servir.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1970 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.