Verat en escabetx
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 Verats frescos no massa grans (mitjans)
- Oli d'oliva
- Pebre negre i vermell
- 2 Fulles de llorer
- 1 Pastanaga
- 1 Ceba
- Vinagre
- 5 Grans d'all
1 racions
Elaboració
Netegem bé els verats , treiem totes les espines (amb pinces de les celles ) i en fem 4 filets. Posem els 4 filets en una paella amb una mica d’oli I els fregim uns 4 minuts , per costat.
Reservem els filets de verat en un cassó.
A la paella amb l’oli de fregir els filets de verat i posem : vinagre, alls laminats, patanaga a rodanxes, una mica de ceba, 2 fulles de llorer, el pebre negre i vermell i ho deixem uns 10 minuts.
En el cassó on hi han els filets de verat, hi tirem l’escabetx anterior i ho deixem bullir uns 2 minuts.
Ja podem emplatar el plat amb creativitat.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2774 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.