Déntol d'Arenys a la planxa
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Déntol d'uns 600 g d'Arenys fresquíssim
- Oli d'oliva
- Sal
- Julivert ben picat
2 racions
Elaboració
Netegem el déntol de visceres i escates, el rentem amb aigua i l'eixuguem. Li fem dos talls per facilitar la cocció. En una planxa, hi posem una mica d'oli, salem una mica el déntol i el posem a la planxa. El foc mig, perquè no ens qudi cru per dins. El temps de cocció és en funció del tamany, en aquest cas 600 g. Deixem coure un 9 minuts per cada costat i cap el final hi tirem una mica de julivert molt ben picat. Ja es pot servir. Normalment, amb una mica d'amanida d'acompanyament.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1530 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.