Verat marinat al forn amb moniato
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: tardor
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Un filet de verat d’uns 150 g que ens preparen a la peixateria i netegen d’espines
- 1 Moniato
- Sal
- Oli d’oliva
- 2 Espàrrecs verds
Per la marinació:
- 50 cl de vi blanc
- 10 cl de vinagre de xerés
- Pebre negre mòlt
- Un polsim de sal gruixuda
1 racions
Elaboració
Deixem el filet de verat amb els ingredients de la marinació, uns 60 minuts. Pelem el moniato, els rentem i en tallem només dues rodanxes allargades. Col•loquem les dues rodanxes de moniato en una safata de reixetes, amb una mica d’oli i sal. Preescalfem el forn a 180 graus, fiquem la safata a mitja altura al forn i deixem coure uns 15 minuts, així queda tovet. Passat aquest temps, afegim sobre el moniato el filet de verat marinat i els dos espàrrecs verds. Deixem coure uns 5 minuts. Ja es pot servir el plat.
30min
Notes
En el temps no hi poso el de marinació del verat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2039 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.