Llenguado a la planxa
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Llenguado fresc de piscifactoria d’uns 300 g, que a la peixateria ens han preparat per fer a la planxa (treure la pell fosca,básicament)
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Un raig d’oli d’oliva verge
1 racions
Elaboració
Rentem el llenguado amb una mica d’aigua i l’eixuguem amb paper absorbent. Posem al foc una paella de planxa (fa com unes petites onades), antiadherent. Quan està ben calenta, hi posem sal a la base i a sobre el llenguado. Passats 5 minuts, li donem la volta i hi tirem un petit rajolí d’oli, una mica de sal i una mica de pebre. Li tornem a donar la volta i el deixem coure 5 minuts més. Un parell de voltes més d’un minut, un petit rajolí d’oli i una última volta de 3 minuts. Total 15 minuts. Evidenment, hem de tenir em compte el tamany del peix i el punt de cocció de la persona. Jo, mai poso llimona al peix a la planxa, en la meva opinió, li treu gust. Ja podem servir el llenguado, acompanyat amb verdures saltades, enciam,…jo, sense acompanyament.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4413 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.