Cabrit arrebossat
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 24 Talls de cabrit, majoritàriament, costelles
- 1 Dent d’all
- Romaní
- Farigola
- Ou
- Farina
- Pa ratllat
- Sal i pebre
- Oli d’oliva
- Opcional: patates fregides d’acompanyament.
4 racions
Elaboració
Piquem en un morter, l’all i les herbes aromàtiques. Barregem el pa ratllat amb la picada d’all i herbes. Arrebossem els talls de cabrit amb farina . Els passem per ou batut i els arrebossem amb la mescla de pa i aromes. Fregim el stalls en oli molt calent, uns 15 minuts . Anem girant els talls mentre els fregim. Jo, ho he acompanyat amb patates fregides.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5276 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.