Fideus a la cassola
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 400 g de Fideus del nº 4 sense forat.
- 200 g de de Costella de porc
- 200 g de Cuixa de pollastre
- Daus de pernil
- Daus de xoriço
- 2 Tomàquets
- 1 Ceba mitjana
- 1/2 Pebrot verd
- 1 Litre de brou de carn
- Oli d’oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
Tallem a daus la cuixa de pollastre sense pell. Tallem la costella de porc a trossets.
En una cassola, hi posem una mica d’oli. Quan està calent, hi posem els daus de pollastre.
Els deixem fregir uns 5 minuts. Sense treure el pollastre, hi incorporem la costella.
Deixem coure, uns 5 minuts més. Quan el pollastre està daurat i la costella rossa, hi afegim la ceba i el pebrot verd tallat petit.
Quan la ceba i el pebrot es comencen a enrossir, hi posem els daus de pernil i xoriço amb els tomàquets pelats i ratllats.
Un cop tot està ben sofregit, hi tirem el brou.
Deixem coure a foc lent uns 20 minuts.
A continuació, hi incorporen els fideus i la sal.
Deixem coure tot junt 20 minuts.
Ja es pot servir el plat.
1h 5min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6717 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.