Fideus a la cassola

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 400 g de Fideus del nº 4 sense forat.
  • 200 g de de Costella de porc
  • 200 g de Cuixa de pollastre
  • Daus de pernil
  • Daus de xoriço
  • 2 Tomàquets
  • 1 Ceba mitjana
  • 1/2 Pebrot verd
  • 1 Litre de brou de carn
  • Oli d’oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

Tallem a daus la cuixa de pollastre sense pell. Tallem la costella de porc a trossets.
En una cassola, hi posem una mica d’oli. Quan està calent, hi posem els daus de pollastre.
Els deixem fregir uns 5 minuts. Sense treure el pollastre, hi incorporem la costella.
Deixem coure, uns 5 minuts més. Quan el pollastre està daurat i la costella rossa, hi afegim la ceba i el pebrot verd tallat petit.
Quan la ceba i el pebrot es comencen a enrossir, hi posem els daus de pernil i xoriço amb els tomàquets pelats i ratllats.
Un cop tot està ben sofregit, hi tirem el brou.
Deixem coure a foc lent uns 20 minuts.
A continuació, hi incorporen els fideus i la sal.
Deixem coure tot junt 20 minuts.
Ja es pot servir el plat.

1h 5min


Recepta de cuina de Fideus a la cassola
Fideus a la cassola.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6717 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: