Truita d’hortalisses
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 12 Ous
- 2 Carbassons
- 2 Albergínies
- 1 Pebrot vermell
- 1 Pebrot verd
- Oli d’oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
Netegem les hortalisses i les tallem a daus.
En una paella, hi posem una mica d’oli i el carbassó amb l’albergínia, amb una mica de sal.
En una altre paella, hi posem els pebrots, amb una mica de sal.
Deixem coure fins que les hortalisses quedin toves i daurades, uns 20 o 25 minuts.
Mentre, batem els ous.
En una de les dues paellas, barregem les hortalisses (carbassó, albergínia, pebrot vermell i pebrolt verd).
Deixem coure tot junt un 5 o 10 minuts. Comprovem com està de sal i procedim en funció.
Tirem els ous batuts a la paella on hi ha les hortalisses.
Anem aixecant una mica la paella perquè els ous batuts es reparteixin de manera homogènia.
Passats uns 5 minuts, amb l’ajuda d’un plat gran, girem la truita i deixem coure per l’altre cantó.
Això, ho fem unes tres vegades.
Ja tenim la truita d’hortalisses feta, que posem en un plat gran per després fer a taula, les racions.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3868 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.