Llenguado al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 Llenguado fresc d’Arenys d’uns 300 o 350 g, que a la peixateria ens netegen per fer al forn
- 1 Navalla
- 2 Escamarlans
- 2 Gambes
- 1 Patata mitjana
- 1 Ceba petita
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
- 1 Gotet de vi blanc sec
1 racions
Elaboració
Posem en una paella tipus de fer arròs, oli d'oliva. Pelem, netegem i tallem la patata a rodanxes , els tomàquets els partim per la meitat i tallem la ceba a grills.
Ho salpebrem.
En una paella amb una mica d’oli, saltem la navalla, els escamarlans i les gambes uns 3 minuts. Ho reservem.
Preescalfem el forn a 180 graus. Posem la paella amb les patates, tomàquet i ceba al forn, durant uns 15 minuts.
Treiem la safata i posem sobre els tomàquets, les patates i la ceba, el llenguado salpebrat i ruixat amb vi blanc.
Tornem a posar la safata al forn, amb la navalla, els escamarlans i les gambes, uns 15 minuts més.
Per emplatar, traiem les espines del llenguado i el posem al plat acompanyat de les patates , tomàquet, ceba, navalla, els escamarlans i les gambes.
Ja es pot servir.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7084 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.