Braó de porc guisat amb salsa de bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 2 Braons de porc petits
  • 1 Tomàquet
  • 1 Pastanaga
  • 1 Ceba petita
  • 1 Cabeça d’alls
  • 1 Fulla de llorer
  • Vi
  • Brandi
  • 1 Got d’aigua
  • Sali i oli d’oliva

Per la salsa:

  • Vi ranci
  • 1 Cullerada de maicena
  • 1 Cullerada de concentrat de bou
  • 1 Pot de bolets variats
  • 1/2 l. de Brou o aigua

1 racions

Elaboració

Escalfem el forn a 220 graus i hi posem els braons junt amb tots els ingredients (les verdures tallades petites i els alls sencers) i ho tapem amb paper d’alumini, deixant-ho unes 2 hores.
Uns 30 minuts, abans de treure’ls del forn, retirem el paper d’alumini perquè s’enrosseixin.
Comprovem si ja són tous i si cal els deixem una estoneta més.

De la salsa:

Per fer la salsa, traiem l’oli sobrant i amb la mateixa plàtera la posem sobre els fogons i ho regem amb vi ranci deixant-ho reduir, a la vegada que desengreixem tota la plàtera. A continuación, Hi afegim el brou i ho colem en un altre recipient. Aquest el posem a bullir amb la cullerada de concentrat de bou, i hi afegim els bolets que abans haurem saltejat en una paella. Per espessir la salsa, desfem una culleradeta de maicena i li afegim.
Deixem que bulli tot junt fins que espesseixi.
Un cop feta la salsa l’afegim amb els braons i ho deixem 4 o 5 minuts més abans de servir-ho.

2h 20min


Recepta de cuina de Braó de porc guisat amb salsa de bolets
Braó de porc guisat amb salsa de bolets.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Braó de porc guisat amb salsa de bolets
Detall braó de porc guisat amb salsa de bolets.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2937 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: