Rap amb gambes i escamarlans
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 Talls de rap
- 2 Gambes
- 2 Escamarlans
- 100 g de farina
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
- Pebre negre mòlt
- 1 Ceba
- 2 Tomàquets madurs
- 1 Gotet de vi blanc sec
- 1 Fulla de llorer
- Manat d’herbes
- 1/2 l de brou de peix
2 racions
Elaboració
Passem per aigua, salpebrem i enfarinem els talls de rap.
Posem una paella al foc amb un raig d'oli d'oliva i, quan sigui calent, hi fregim els talls de rap enfarinats, deixant-los una mica crus. Els reservem.
A la mateixa cassola, fem un sofregit de ceba trinxada ben petita, i quan estigui gairebé cuita, hi incorporem el tomàquet ratllat i deixem coure bé el sofregit fins que quedi ben concentrat.
Incorporem el vi blanc al sofregit i deixem reduir bé l'alcohol. Un cop fet el sofregit i reduït el vi, hi incorporem de nou els talls de rap i hi posem el brou de peix i el manat d’herbes aromàtiques (totes embolicades juntes per donar gust). Ho deixem coure 5 minuts a foc suau.
En una paella, amb una mica d’oli, saltem les gambes i els escamarlans.
Els posem a la cassola amb el rap. Ho deixem coure 3 o 4 minuts més.
Ja es pot servir el plat.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4040 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.