Rap amb gambes i escamarlans

Ingredients

  • 4 Talls de rap
  • 2 Gambes
  • 2 Escamarlans
  • 100 g de farina
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • 1 Ceba
  • 2 Tomàquets madurs
  • 1 Gotet de vi blanc sec
  • 1 Fulla de llorer
  • Manat d’herbes
  • 1/2 l de brou de peix

2 racions

Elaboració

Passem per aigua, salpebrem i enfarinem els talls de rap.
Posem una paella al foc amb un raig d'oli d'oliva i, quan sigui calent, hi fregim els talls de rap enfarinats, deixant-los una mica crus. Els reservem.
A la mateixa cassola, fem un sofregit de ceba trinxada ben petita, i quan estigui gairebé cuita, hi incorporem el tomàquet ratllat i deixem coure bé el sofregit fins que quedi ben concentrat.
Incorporem el vi blanc al sofregit i deixem reduir bé l'alcohol. Un cop fet el sofregit i reduït el vi, hi incorporem de nou els talls de rap i hi posem el brou de peix i el manat d’herbes aromàtiques (totes embolicades juntes per donar gust). Ho deixem coure 5 minuts a foc suau.
En una paella, amb una mica d’oli, saltem les gambes i els escamarlans.
Els posem a la cassola amb el rap. Ho deixem coure 3 o 4 minuts més.
Ja es pot servir el plat.

45min


Recepta de cuina de Rap amb gambes i escamarlans
Rap amb gambes i escamarlans.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4040 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: