Maires fregides

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 o 5 Maires fresques més aviat petites
  • Farina de fregir
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Llimona

1 racions

Elaboració

Es netegen les maires, només passant-les per aigua.
No es treu ni el ca ni les vísceres.
Es cargolen posant la cua entre les dents (és el més habitual si són petites).
Es salen al gust, s'enfarinen, i es fregeixen en abundant oli molt calent.
Quan són daurades, es treuen en un plat amb paper absorbent.
Es poden servir amb un tall de llimona.

10min


Recepta de cuina de Maires fregides
Maires fregides.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3053 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: