Carpacció de carbassó amb llagostins i alfàbrega
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Carpaccio
Recepta per forn
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Carbassó
- 8 Llagostins
- Alfàbrega
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
2 racions
Elaboració
Tallem el carbassó en talls finets, si podem amb l’ajuda d’una mandolina.
Anem col.locant els talls finets amb una safata de forn. Sobretot al damunt de paper de forn.
En una paella amb una mica d'oli i sal al fons, quan l'oli està calent, saltem els llagostins 1 minut per costat (màxim).
Els hi traiem la pell i el cap .
Els reservem.
Preescalfem el forn a 180 graus.
Posem la safata al forn amb els llagostins sobre els talls finets de carbassó, amb una mica d’alfàbrega.
Deixem coure uns 3 minuts
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2159 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.