Sards al forn amb patates i ceba
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Sards fresquíssim d’Arenys, d’uns 500 cadascun, que a la peixateria ens netegen per fer al forn
- 2 Cebes (una gran i una de mitjana)
- 6 Patates mitjanes
- 4 Alls sencers aixafats
- 1 Got de vi blanc
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
- Pebre blanc
- 2 Fulles de llorer
- 1 Llimona
2 racions
Elaboració
Pelem i tallem la ceba en juliana.
Netegem, pelem i tallem les patates a làmines fines, d’uns 0,5 centímetres.
En una safata pel forn, hi posem, per aquest ordre, un raig d’oli d’oliva, la ceba, els alls, el llorer i les làmines de patata.
Ho salpebrem i enfornem a 200ºC durant uns 20 minuts.
Retirem la safata, incorporem el vi blanc.
Hi afegim els sards, que hi hem fet uns talls per posar-hi llimona tallada.
Ho deixem coure al forn tot junt , uns 20 minuts a 180ºC .
Ja es pot servir.
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4288 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.