Sards al forn amb patates i ceba

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Sards fresquíssim d’Arenys, d’uns 500 cadascun, que a la peixateria ens netegen per fer al forn
  • 2 Cebes (una gran i una de mitjana)
  • 6 Patates mitjanes
  • 4 Alls sencers aixafats
  • 1 Got de vi blanc
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre blanc
  • 2 Fulles de llorer
  • 1 Llimona

2 racions

Elaboració

Pelem i tallem la ceba en juliana.
Netegem, pelem i tallem les patates a làmines fines, d’uns 0,5 centímetres.
En una safata pel forn, hi posem, per aquest ordre, un raig d’oli d’oliva, la ceba, els alls, el llorer i les làmines de patata.
Ho salpebrem i enfornem a 200ºC durant uns 20 minuts.
Retirem la safata, incorporem el vi blanc.
Hi afegim els sards, que hi hem fet uns talls per posar-hi llimona tallada.
Ho deixem coure al forn tot junt , uns 20 minuts a 180ºC .
Ja es pot servir.

50min


Recepta de cuina de Sards al forn amb patates i ceba
Sards al forn amb patates i ceba.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4288 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: