Peus de porc guisats amb escamarlans i cigrons menuts
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 Mitjos peus comprats bullits
- 6 Escamarlans vius d'Arenys
- 200 g de Cigrons menuts comprats cuits
- 1 Ceba mitjana
- 2 Tomàquets petits madurs
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Pebre vermell
- 1 Gotet de vi blanc sec
- 1 Fulla de llorer
- 2 Alls
2 racions
Elaboració
Dels peus de porc:
Els peus els hem comprat cuits, però els bullirem uns 15 minuts, així d’aquesta manera ens quedaran més tous.
Reservem una mica de l’aigua de la cocció.
Per fer la salsa ratllarem les cebes i les sofregirem en una cassola, amb oli d’oliva junt amb els alls trinxats i, hi afegim la fulla de llorer.
Un cop sigui rossa, hi afegim els tomàquets ratllats, ho salpebrerem i ho deixem a foc baix que es vagin fent.
Tot seguit, hi incorporarem una cullaradeta de pebre vermell i la copa de vi blanc. Deixarem que el vi s’evapori.
Posem els peus amb el sofregit, i hi afegim part de l’aigua de la cocció que havíem reservat.
Ho deixem coure tot plegat uns 10 minuts.
Per acabar el plat:
En una paella, saltem els escamarlans 2 minuts.
Els incorporem a la cassola amb els peus.
Deixem coure tot junt uns 5 minuts.
Agafem els cigrons menuts comprats cuits i els afegim a la cassola amb els peus i escamarlans.
Deixem coure tot junt uns 3 minuts.
Ja es pot servir el plat.
55min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2468 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.