Guatlles en escabetx

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Guatlles netes.
  • 2 Cebes mitjanes.
  • 1 Pastanaga.
  • 4 Alls.
  • 3 Fulles de llorer.
  • 7-10 grans de pebre negre.
  • Vi blanc, 250 cl.
  • Vinagre blanc 250 cl.
  • Aigua 250 a 400 cl.
  • Oli d'oliva.
  • Sal.

3 racions

Elaboració

Netegem bé les guatlles, les assequem i les salem.
En una cassola posem 10-12 cullerades d'oli d'oliva, quan comenci a escalfar, hi posem les guatlles.
Les daurem per tot arreu, les traiem i reservem.
En el mateix oli posem a sofregir els alls, les cebes en juliana, i la pastanaga a tires o rodanxes.
Incorporem les guatlles juntament amb les fulles de llorer i el pebre, donem una volta, i afegim per aquest ordre: el vinagre, el vi blanc i l'aigua, en principi un got o 250 cl.
Tapem la cassola amb les guatlles i deixem bullir a foc mitjà de 30-40 minuts, vigilant si necessiten més aigua, rectificant de sal si fos necessari.
Deixem refredar i les guardem en fred, un mínim de 24 hores, ja que guanyen d'un dia per l'altre.

55min


Recepta de cuina de Guatlles en escabetx
Guatlles en escabetx.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4945 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: