Suflé de maduixots

Ingredients

  • 500.gs de maduixots
  • 7 ous
  • 3/4 de got d'aigua
  • 300 gs de sucre
  • Un pessic de sal
  • 1 copeta de kirsch
  • (per al motlle 10 gs de mantega)

Elaboració

Posar els maduixots en un colador i posar-los durant uns instants sota el raig d'aigua freda deixar que es vagin escorrent i seguidament llevar-los el pedúnculo.
Chafar els maduixots en un tamís de reixeta fina per tal d'aconseguir un puré homogeni.
Dissoldre el sucre en l'aigua a foc lent, deixar bullir durant uns minuts fins a obtenir un almívar espès.
Abocar al almívar el puré de maduixots i el kirsch, donar uns bulls.
Encendre el forn i graduar a temperatura mitjana, trenca els ous separant els rovells de les clares.
Afegir una mica de sal a les clares i batre a punt de neu fort.
Abocar amb molta cura el almívar sobre les clares d'ou. Untar un motlle amb mantega, abocar en èll la preparació i introduir per espai d'uns 30 minuts aproximadament al forn graduat a temperatura mitjana; servir immediatament abans que el suflé s'aixafi mitjana

40min

Notes

Temps de preparació 30 minuts


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1941 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: