Rovellons i pinatells amb botifarra i salsitxa
Categoria:
Altres
Ingredients
- Per un kilogram de rovellons o pinetells-4 botifarres crues-Sis salsitxes.5 alls-Unes branques de julivert-Un gotet de conyac-Un raig dolí d'oliva-Un pols de sal-
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrisa,una cullera de fusta, un morter i un cistll de bolets.
Elaboració
Posem una cassola de terrissa al foc amb oli i quant sigui calent i posarem la botifarra i la salsitxa tallades a trossos , i un got de conyac. Salpebrarem una mica i deixarem coure lent fins que veiem força cuit. En aquest moment afegirem els bolets a trossos i una mica salats també. Anirem donant unes voltes i que es faci lentament. En el moment de treure del foc afegirem per sobre , all i julivert picat i taparem uns instants , però ja fora del foc.
45min
Notes
Compte amb la sal i el pebre, ja que lesbotifarrs i alsitxes en solen portar.
Etiquetes: Bolets Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3913 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.