Rovellons i pinatells amb botifarra i salsitxa

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Per un kilogram de rovellons o pinetells-4 botifarres crues-Sis salsitxes.5 alls-Unes branques de julivert-Un gotet de conyac-Un raig dolí d'oliva-Un pols de sal-
  •  

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrisa,una cullera de fusta, un morter i un cistll de bolets.

Elaboració

Posem una cassola de terrissa al foc amb oli i quant sigui calent i posarem la botifarra i la salsitxa tallades a trossos , i un got de conyac. Salpebrarem una mica i deixarem coure lent fins que veiem força cuit. En aquest moment afegirem els bolets a trossos i una mica salats també. Anirem donant unes voltes i que es faci lentament. En el moment de treure del foc afegirem per sobre , all i julivert picat i taparem uns instants , però ja fora del foc.

45min

Notes

Compte amb la sal i el pebre, ja que lesbotifarrs i alsitxes en solen portar.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3913 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: