Sípia amb sobrassada

Categoria:
Típica de: Espanya → Menorca
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 Kg de sípies fresques, que a la peixateria ens netegen (no necessitem la tinta)
  • 150 g de sobrassada
  • 3 Cebes
  • 4 Tomáquets petits i madurs
  • Una cabeça d’alls
  • 2 Fulles de llorer
  • 1 Gotet de vi blanc
  • Sal, pebre negre mòlt i oli d’oliva

4 racions

Elaboració

Netegem sota l'aixeta amb aigua i tallem a daus regulars la sípia.
La posem, amb la ceba picada fina, el llorer i la cabeça d’alls sencera, al foc amb sal i pebre, un rajolí d’oli i un gotet de vi blanc.
Al cap d’uns 15 minuts, hi afegim els tomàquets ratllats.
Ho deixem confitar, un 10 minuts i ja podem desfer-hi la sobrassda, sempre a foc suau.
Hem de controlar en tot moment que no quedi sec; si així passa, hi podem afegir una mica de brou de peix o, en el seu defecte, una mica d’aigua.
Ja es pot servir.

35min


Recepta de cuina de Sípia amb sobrassada
Sípia amb sobrassada.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6482 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: