Sípia amb sobrassada
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Menorca
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Kg de sípies fresques, que a la peixateria ens netegen (no necessitem la tinta)
- 150 g de sobrassada
- 3 Cebes
- 4 Tomáquets petits i madurs
- Una cabeça d’alls
- 2 Fulles de llorer
- 1 Gotet de vi blanc
- Sal, pebre negre mòlt i oli d’oliva
4 racions
Elaboració
Netegem sota l'aixeta amb aigua i tallem a daus regulars la sípia.
La posem, amb la ceba picada fina, el llorer i la cabeça d’alls sencera, al foc amb sal i pebre, un rajolí d’oli i un gotet de vi blanc.
Al cap d’uns 15 minuts, hi afegim els tomàquets ratllats.
Ho deixem confitar, un 10 minuts i ja podem desfer-hi la sobrassda, sempre a foc suau.
Hem de controlar en tot moment que no quedi sec; si així passa, hi podem afegir una mica de brou de peix o, en el seu defecte, una mica d’aigua.
Ja es pot servir.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6482 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.