Hamburguesa de ceba i pollastre a la planxa amb hortalisses i bolets
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Hamburgueses de ceba i pollastre d'uns 150 g cadascuna
- 1 Bossa d'escarola
- 1 Carbassó petit
- 1 Albergínia petita
- 1/2 Pebrot vermell petit
- 50 g de Xampinyons
- 50 g de Girgoles
- Sal
- Oli d'oliva
2 racions
Elaboració
Rentem l'escarola, la assequem i reservem.
Netegem les hortalisses i les tallem. El carbassó i l'albergínia a làmines.
El pebrot a rodanxes molt fines.
Rentem el xampinyons i les girgole amb el mínim d'aigua. Assequem els bolets. Els xampinyons els laminem i les girgoles les tallem a trossos una mica petits.
En una paella, hi posem una mica d'oli i quan está calent, hi tirem junts els xampinyons i les girgoles. Quan ja no deixen anar aigua, els reservem.
Agafem una planxa gran, hi posem una mica d'oli i quan la planxa està calenta, hi fiquem les dues hamburgueses. Els donem voltes sovint.
Quan porten uns 3 minuts, afegim a la planxa junt amb les hamburgueses, les hortalisses i bolets, amb una mica de sal, que tenim preparats i reservats.
Passats 3 minuts, traiem les hamburguesses i les reservem. Deixem coure les hortalisses i bolets, un ratet més, si cal.
Retirem de la planxa les hortalisses i bolets.
Posem a la planxa, l'escarola màxim 1 minut.
Per montar el plat per una persona.
En un plat, hi posem de base l'escarola i sobre anen alternant les hortalisses i bolets. Al costat, hi posem una hamburguesa.
Ja es pot servir el plat
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1530 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.