Llenties estofades amb costella de porc i xoriço
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Recepta per olla a pressió
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 g de Llenties pardines
- 3 Talls de cansalada
- 1 Xoriço
- 200 g de Costella de porc
- 1 Ceba de Figueres
- 1 Cabeça d'alls
- 3 Tomàquets madurs
- 1 Pastanaga
- 2 Patates
- 1 Branqueta de farigola fresca
- 1 Fulla de llorer
- 1 Got de vi blanc
- Pebre negre
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
4 racions
Elaboració
Salem la cansalada i la costella de porc tallada a trossos.
Ho posem a l'olla de pressió, i ho enrossim amb força oli.
Pelem i tallem les patates a daus. En una olla amb aigua i sal, les coem, uns 10 minuts.
Després ja es couran més a l'olla a pressió.
Tallem les verdures (ceba ben petita, el tomàquet pelat ben petit, la pastanaga ben petita i pelada).
Traiem la cansalada i hi posem aquestes verdures dins i les sofregim.
Mentrestant, tallem al cabeça d'alls pel mig.
Un cop les verdures ja estan pràcticament enrossides, hi afegim el got de vi blanc, la cabeça d'alls, el llorer, la farigola i deixem que s'evapori una mica l'alcohol del vi.
Hi afegim les llenties escorregudes i les patates a daus.
Ho cobrim tot amb aigua.
Just després, hi tirem el xoriço i tapem l'olla.
Ho deixem coure 15 minuts a foc lent, un cop hagi arrencat el bull.
Refredem l'olla de pressió sota l'aixeta de la pica.
Quan l'olla està freda, la destapem i ja podem servir el plat.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7842 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.