Tripa amb cigrons menuts i sípia
Categoria:
Altres
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 400 g de tripa comprada bullida, neta i tallada
- 300 g de cigrons menuts comprats a granel cuits.
- 1 Sípia gran
- Brou de verdures casolà
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre vermell picant
Pel sofregit:
- 3 Tomàquets madurs
- 1 Branqueta d’api
- 1 Ceba mitjana
- Oli d’oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
La sípia a la peixateria ens l'han netejat i tallat a daus.
En una paella amb una mica d’oli, fem el sofregit.
Tallem l’api a trossets, la ceba ben picada i els tomàquets a trossos.
Ho posem a la paella amb una mica de sal.
Deixem coure uns 20 minuts.
Ho passem tot per la batedora elèctrica. Ho reservem.
Mentre s’està fent el sofregit, saltem els daus de sípia en una altre paella
amb una mica d'oli, durant uns 15 minuts. La reservem amb l’oli.
En una olla, hi posem la tripa amb el brou de verdures i el sofregit.
Deixem coure uns 35 minuts a foc baix.
Hi incorporem els cigrons amb la sípia i el seu oli.
Hi posem una mica de sal i una mica de pebre vermell picant.
Deixem coure uns 15 minuts tot junt.
Ja es pot servir.
1h 20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1514 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.