Morro i botifarra a la brasa amb mongetes del ganxet
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
Ingredients per 3 persones:
- 1 Paquet de morro de porc cuit
- 3 Botifarres crues
- 200 g de Mongetes del ganxet comprades cuites amb suc de bullir-les
- 100 g de Cansalada viada
- Sal
- Pebre negre mòlt
3 racions
Elaboració
Preparem la barbacoa amb llenya d'alzina.
Si ens fa mandra fer barbacoa, serveig un grill elèctric.
Jo, amb brasa d'alzina de la llar de foc.
Col.loquem el morro ben estès a la graella.
El salpebrem. Cal fer-lo amb la graella alta, molt
lentament i donant-li voltes molt sovint. Així, ens
quedarà cruixent.
Quan el morro porta uns 10 minuts, afegim a la graella les
botifarres, que punxem amb una forquilla.
Anem girant morro i botifarres.
Quan el morro, estigui torrat per les dues cares,
el traiem amb les botifarres i trossegem el morro al gust.
Tallem a trossets la cansalada viada.
En una paella, hi posem la cansalada viada i la saltem.
Quan quasi està, hi afagim les mongetes amb el suc i
si cal una mica d'oli. Ho deixem coure junt uns 3 minuts.
Emplatem morro, botifarra i mongetes i llestos.
30min
Notes
No tinc en compte el temps de fer la brasa d'alzina.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1649 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.