Amanida Cèsar
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 Escarola petita
- 1 Enciam fulla de roure
- 2 Pits de pollastre
- 100 g de tomàquets cirerols
- Unes quantes olives verdes i negres amb pinyol
- Sal
- Pebre negre
- Una llescapa de pagès tallat a daus
- Formatge parmesà ratllat
- Farina de galeta
Per a la salsa:
- 2 Culleradetes de salsa Perrins
- Una mica de suc de llimona
- 2 Rovells d’ou
- 1 All picat
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
- Pebre negre
- 3 Anxoves
- Formatge parmesà ratllat
4 racions
Elaboració
Per fer la salsa:
Posem tots els ingredients menys l’oli a la batedora
i tritureu-los a velocitat màxima, durant uns 3 minuts.
Hi anem afegint l’oli en forma de fil fins que s’hi
barregi completament i ens quedi com una maionesa.
Reservem la salsa a la nevera.
Del cos de l'amanida:
Rentem i trossegem l’enciam i l'escarola a la juliana .
En una paella amb oli, fregim els daus de pa fins que
estiguin daurats. Els reservem.
Posem els pits de pollastre, salpebrats, en una planxa.
Els passem per farina de galeta i els arrebossem
en una paella amb oli.
Deixem que es refredint i els tallem a tires.
Els deixem coure uns 2 minuts per cada costat.
Per acabar:
Barregem l’enciam trossejat amb els tomàquets, el parmesà i la meitat
de la salsa i ho mesclem bé.
Hi incorporem els crostons de pa torrats i, immediatament, el pollastre
i la resta de salsa. Hi tirem les olives.
Emplatem l’amanida i la servim freda.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3049 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.