Xai al forn amb pebrots i patates
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 o 8 Talls de xai barrejat (costelles, mitjanes, cuixa, coll,...)
- 1 Pebrot vermell
- 1 Pebrot verd
- 4 Patates petites
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Oli d'oliva
- Comí
- Una mica d'aigua (si cal)
2 racions
Elaboració
Preparació dels ingredients:
Rentem els pebrots i els tallem en trossos llargs.
Els eixuguem bé amb un drap de cuina.
Rentem les patates i sense pelar-les les tallem per la meitat.
Preescalfem el forn a 220º.
Agafem una safata de forn i hi posem el xai amb la resta
Salpebrem el xai i la resta d'ingredients i hi tirem un polsim de comí.
Ho regem amb oli d'oliva.
Cocció al forn:
Posem al forn la safata.
Deixem coure uns 10 minuts a 220º.
Baixem el forn a 200º i ho deixem coure uns 40 minuts més.
Durant la cocció, ho anem girant tot molt sovint.
De tant en tant mirem si cal afegir-hi una mica d'aigua,
en funció procedim. No poc quedar ressec.
Per emplatar:
En un plat hi posem el xai i entremig els trossos de pebrot
i les mitges patates.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5006 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.