Amanida russa
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 Patates mitjanes
- 150 g de Mongeta verda trossejada i congelada
- 150 g de Pastanagues
- 100 g de Pèsols congelats
- 1 Llauna de tonyina d'uns 100 g
- 1 Pot d'olives negres sense pinyol
- 2 Ous durs
- Maionesa casolana
- Sal
4 racions
Elaboració
Pelem, rentem i tallem les patates a daus petits.
Fem el mateix amb les pastanagues.
En una olla hi posem aigua i una mica de sal.
Quan bull i tirem les patates tallades a daus petits.
Passats uns 8 - 10 minuts hi aboquem la resta.
Ho deixem coure tot junt uns 10 minuts més.
Els temps el millor és anar-ho provant.
Ho escorrem bé.
Agafem un motlle i hi anem barrejant tots els ingredients
que hem bullit amb miques de tonyina, trossets d'ou dur,
les olives tallades a rodanxes i la maionesa.
Ho posem un ratet a la nevera i ja es pot servir.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2539 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.