Amanida freda de carxofes
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 carxofes petites
- 1/2 pebrot verd petit
- 1/2 pebrot vermell petit
- 1 tomàquet
- 1 ceba
- 1 potet d'olives farcides
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
- Pebre
1 racions
Elaboració
Treiem les fulles menys tendres de les carxofes i les tallem en 4 grills cadascuna, en total 16 grills.
En una olla amb aigua i sal i posem a coure els grills de carxofa (quan l'aigua bull uns 20 minuts més o menys).
Les escorrem i deixem refredar.
Mentre coem les carxofes, rentem els pebrots i el tomàquet, els tallem juntament amb la ceba que hem
pelat a quadradets el més petits possible. Tallem a rodanxes les olives.
En un bol de vidre barregem bé tots els ingredients, ho salpebrem i ho amanim bé amb oli d'oliva verge extra.
Ja es pot servir.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3197 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.