Costella de porc amb patata i romani
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 costelles de porc ral d'avinyo o ibericas.partides per la mitad.
- 3patates
- El suc de 1/2 llimona
- 4 alls amb pell
- 4 cullerades d'oli d'oliva.
- 1 raig de vodka.
- 1 vas d'aigua.
- 2 branques de romani
4 racions
Elaboració
Pelem les patates les tallem esqueixant-les i les posem amb aigua 10 minuts.
En un bol ample posem: les costelles salpebrades, el suc de la llimona, el vodka, l'oli i les branques de romaní. Remenen i deixem 10 minuts.
Tindrem el forn escalfant-se a 180 graus.
Passat el temps. Escorrem les patates i les barregem am la costella.
Posem tot amb una plata fonda de forn.
Afegim un got d'aigua.
Deixem al forn fins que estigui cuit. (Aprox. 1 hora. Depèn del tipus de carn)
1h 20min
Notes
La mateixa recepta es pot fer amb pollastre o conill.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2291 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.