Pasta fresca amb bolets de temporada i rossellones
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 80-90 grams de pasta per persona (podem fer varis tipus de pasta)
- 300 grams de bolets, segons temporada (podem fer barreja), fora de temporada, xampinyons
- 3 dotzenes de rossellones
- Oli d'oliva
- 2 grans d'all
- Sal
- Julivert ben picat
4 racions
Elaboració
Netegem els bolets, si és primavera podem trobar: camasecs, moixernons, rabassoles,...a l'estiu/tardor: rovellons, ceps, moixernons de tardor, rossinyols,...
Tallem els bolets a la mida que vulguem. Els saltem a foc viu en una paella amb oli calent, deixem que treguin l'aigua, passem el foc a lent i quan s'hagi evaporat tota l'aigua, hi afegim l'all picat i una mica de sal. Deixem que es dauri l'all i ho reservem.
Són uns 15 - 20 minuts.
Mentrestant, anem bullint la pasta, segons ens indiqui el fabricant, a mi m'agrada al "dende" (no massa cuita), uns 7 -8 minuts.
A la paella on hem saltat els bolets i posem una mica d'oli i hi saltem les rossellones amb una mica de julivert ben picat fins que s'obrin.
Quan estigui feta la pasta, l'escorrem i la barregem amb els bolets i les rossellones. Ja podem servir el plat.
25min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2363 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.