Crema de remolatxa amb tocs de maduixa i poma
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Estació: primavera estiu
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 cebes
- 3 remolatxes petites pelades i tallades a quadrats
- 1 fulle de llorer
- 200 ml de nata líquida
- 8 maduixes
- 1 poma
- Oli d’oliva
- Sal
- Julivert fresc
- Llavors de rosella
- Aigua
4 racions
Elaboració
En una olla amb una mica d'oli, saltem les cebes, la fulla de llorer i una mica de sal
durant 12-15 minuts.
Hi afegim la remolatxa tallada a quadrats amb un polsim de sal.
Hi posem aigua que cobreixi, més o menys, un terç del volum de la remolatxa.
Ho portem a ebullició. Ho deixem coure amb tapa uns 20 minuts.
Retirem la fulla de llorer. Ho posem tot en el got de la batedora amb la nata líquida.
Ho triturem molt bé fins a aconseguir una consistència cremosa.
Hi afegim aigua a poc a poc fins a obtenir la textura desitjada. Posem la crema en un bol
i a la nevera.
Abans de servir el plat, rentem les maduixes i pelem la poma. Tallem la poma i les maduixes
a trossets petits.
Servim la crema en un plat fondo i hi tirem els trossets de poma i maduixa, les llavors
de rosella i una mica de julivert ben picat, un raig d'oli i ja es pot servir.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2060 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.