Flors de carbesso arrebossades
Categoria:
Amanides i plats freds
Dificultat: Facil
Ingredients
- Una dotzena de flors de carbasso-Un pols de canyella en pols-Una cullerada de sucre-Una cullerada de farina-Un got de llet-Un raig d'oli-
4 racions
Utensilis
Un bol, una paella, unes pinces de cuina i paper de cuina.
Elaboració
Agafem un bol i fem una pasta D'arrebossar , amb : farina i llet , aromatitzat amb canyella. Quant aconseguim una pasta homogènia i sense cap grumoll , i arrebossem les flors de carbasso i les fregim en una paella amb oli abundant molt calent. Quant siguin daurades , les deixem escórrer sobre de paper de cuina i les servim empolvorades amb sucre.
45min
Notes
No leshem de fregir massa,si ens passem es posen dures.
Etiquetes: Verdures Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2047 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.