Flors de carbesso arrebossades

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una dotzena de flors de carbasso-Un pols de canyella en pols-Una cullerada de sucre-Una cullerada de farina-Un got de llet-Un raig d'oli-
  •  

4 racions

Utensilis

Un bol, una paella, unes pinces de cuina i paper de cuina.

Elaboració

Agafem un bol i fem una pasta D'arrebossar , amb : farina i llet , aromatitzat amb canyella. Quant aconseguim una pasta homogènia i sense cap grumoll , i arrebossem les flors de carbasso  i les fregim en una paella amb oli abundant molt calent. Quant siguin daurades , les deixem escórrer sobre de paper de cuina i les servim empolvorades amb sucre.

45min

Notes

No leshem de fregir massa,si ens passem es posen dures.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2047 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Charo diu:
Natros aquí em dien borraines, pero no les posen sucre, les posem mel. Tu si que ests un chef.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: