Pastís de mousse de llimona
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
Per la base:
- 150 g de galetes maria
- 60 g de mantega
- 1 cullerada de llet
Pel mousse:
- 400 ml de nata líquida
- 300 g de formatge en crema
- 150 g sucre
- Ratlladura de pell d'una llimona
- 6 làmines de gelatina
- 1/2 tassó de llet
Per la cobertura:
- 150 ml aigua
- 2 làmines de gelatina
- Almívar de llimona
- 4 cd de sucre
- Colorant de llimona
6 racions
Elaboració
De la base:
Piquem les galetes maria, hi afegim la mantega fosa i la cullerada de llet.
Ho remenam bé i ho posem a la base d'un motlle desmoldable prement bé.
Ho deixem a la nevera
De la mousse:
Montem la nata i hi posem la ratlladura de llimona i el sucre. Posem la gelatina en remull.
Escalfem la llet al foc i hi posem la gelatina perquè es fongui. Un cop fosa, hi afegim el formatge i berregem bé. Posem aquesta mescla amb la nata i batem uns minuts perquè es faci homogènia. Ho fiquem dins el motlle i ho deixem a la nevera dues hores.
De la cobertura:
Posem la gelatina en remull. Posem l'aigua al foc amb la gelatina, el sucre i l'almívar de llimona. Li posem el colorant de llimona. Quan és calent ho traiem del foc, ho deixem refredar un poc i ho colem. Ho deixem a la neveradues hores.Ho decorem amb melmelada de gers (opcional).
Passat el temps desmotllem i servim.
30min
Notes
En el temps no hi ha el de nevera.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1875 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.