Costelles de xai amb rovellons, a la planxa
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 costelles de xai
- 500 g rovellons frescos
- 3 o 4 dents d'all
- Julivert fresc
- Oli d'oliva
- Sal
2 racions
Elaboració
Netegem bé, amb el mínim d'aigua, els rovellons i treiem les parts corcades si n'hi ha.
Tallem els alls ben petits i el julivert també. Ho reservem.
Escalfem bé una planxa gran o o dues de petites, i hi posem una mica d'oli.
Posem els rovellons sobre la planxa amb la cua cap avall i també hi posem les costelles
que hem salat una mica.
Girem els rovellons i hi posem sal, i barreja d'all i julivert amb un rajolí d'oli.
Girem les costelles. Ho deixem coure uns 15 minuts més o menys i ja es pot servir el plat
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1976 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.