Bacallà al forn amb llit de patata i pebrot del piquillo
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 llom de bacallà dessalat
- 1 patata
- 1 all
- 1 potet de pebrots del piquillo
- Oli d'oliva verge
- Sal
- Pebre
1 racions
Elaboració
Pelem, rentem i tallem la patata a rodanxes fines.
En una safata de forn amb oli a la base, hi posem de les patates salpebrades. Ho enfornem a 150º.
Passats uns 15 minuts, posem sobre les patates el bacallà i pugem la temperatura del forn a 200º.
A mitja cocció, uns 5 minuts, hi posem les tires de pebrot del piquillo, un all laminat i ho deixem coure uns 5 minuts més. Ja es pot servir el plat.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2280 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.