Truita de patates i calçots
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 5 Calçots cuits al forn
- 2 patates
- 3 o 4 ous ecològics
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
2 racions
Elaboració
Pelem les patates i les rentem amb aigua. Les tallem a làmines fines.
En una paella amb oli fregim les patates salpebrades fins que quedin tovetes. Deixem que es refredin i les reservem.
Agafem els 5 calçots ja cuinats al forn.
Traiem la fulla verda dels calçots (la primera) i els hi tallem la punta.
Un cop preparats, es tallen en trossos molt petits.
Batem els ous i en un plat gran els barregem amb les patates cuites i fredes i els calçots. Ho salem una mica.
Quallem la truita a una paella gran. Ja es pot servir.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1682 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.