Truita de patates i calçots

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 5 Calçots cuits al forn
  • 2 patates
  • 3 o 4 ous ecològics
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

2 racions

Elaboració

Pelem les patates i les rentem amb aigua. Les tallem a làmines fines.
En una paella amb oli fregim les patates salpebrades fins que quedin tovetes. Deixem que es refredin i les reservem.
Agafem els 5 calçots ja cuinats al forn.
Traiem la fulla verda dels calçots (la primera) i els hi tallem la punta.
Un cop preparats, es tallen en trossos molt petits.
Batem els ous i en un plat gran els barregem amb les patates cuites i fredes i els calçots. Ho salem una mica.
Quallem la truita a una paella gran. Ja es pot servir.

25min


Recepta de cuina de Truita de patates i calçots
Truita de patates i calçots.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1682 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: