Supremes de lluç al forn amb llit de patata i ceba
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Lluç fresc (a la peixateria ens preparen en 4 supremes)
- 4 patates
- 2 cebes (no massa grosses)
- 1 pastanaga i un carbassó petit (per decorar el plat)
- Brou de peix
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
Escalfem el forn a 220 graus.
Pelem, rentem i tallem a rodanxes les patates. Pelem i tallem les cebes.
En una safata de forn, hi posem una mica d’oli a la base i hi anem posant capes de patata i ceba.
Ho salpebrem.
Cobrim les patates i la ceba amb el brou de peix.
Posem la safata al forn que ja l'hem escalfat, i ho deixem coure uns 20 - 25 minuts.
Passat aquest temps, posem les supremes de peix sobre les patates, les salpebrem, i ho reguem amb oli d’oliva.
Si les patates no estesin cuites, les deixem coure uns minuts més.
Ho enfornem 10 minuts.
Mentre, laminem molt fi, una pastanaga i un carbassó petit.
Ho posarem sobre cada suprema amb una mica de ceba per decorar el plat.
Emplatem les supremes amb el llit de patata i ceba, i les hortalisses a sobre.
La decoració és opcional.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5150 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.