Supremes de lluç al forn amb llit de patata i ceba

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Lluç fresc (a la peixateria ens preparen en 4 supremes)
  • 4 patates
  • 2 cebes (no massa grosses)
  • 1 pastanaga i un carbassó petit (per decorar el plat)
  • Brou de peix
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Escalfem el forn a 220 graus.
Pelem, rentem i tallem a rodanxes les patates. Pelem i tallem les cebes.
En una safata de forn, hi posem una mica d’oli a la base i hi anem posant capes de patata i ceba.
Ho salpebrem.
Cobrim les patates i la ceba amb el brou de peix.
Posem la safata al forn que ja l'hem escalfat, i ho deixem coure uns 20 - 25 minuts.
Passat aquest temps, posem les supremes de peix sobre les patates, les salpebrem, i ho reguem amb oli d’oliva.
Si les patates no estesin cuites, les deixem coure uns minuts més.
Ho enfornem 10 minuts.
Mentre, laminem molt fi, una pastanaga i un carbassó petit.
Ho posarem sobre cada suprema amb una mica de ceba per decorar el plat.
Emplatem les supremes amb el llit de patata i ceba, i les hortalisses a sobre.
La decoració és opcional.

40min


Recepta de cuina de Supremes de lluç al forn amb llit de patata i ceba
Supremes de lluç al forn amb llit de patata i ceba.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Supremes de lluç al forn amb llit de patata i ceba
Lluç al forn amb llit de patata, ceba, pastanaga i carbassó.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5150 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: