Carxofes confitades
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 carxofes mitjanes
- Una branca de menta fresca
- 10 grans de pebre negre
- 1 all
- Oli d'oliva
- Sal
2 racions
Elaboració
Preparació de les carxofes:
Tallem una mica la cua i traiem totes les fulles de l'exterior fins que arribem a les fulles tendres.
Tallem tota la part de dalt de les fulles, de manera que ens quedi només el cor.
Tallem les carxofes preparades, en 6 trossos.
En un cassó, hi posem oli d'oliva que haurà de cobrir les carxofes, i el posem al foc.
Hi afegim la menta, els grans de pebre i el gra d'all.
Hi posem les carxofes tallades (l'oli té de cobrir just les carxofes) i mantenim l'oli fent bombolletes petites.
Si és necessari abaixem el foc.
Les deixem uns 40 minuts, vigilant sempre que l'oli fa bombolletes petites.
Les servim ben escorregudes amb sal maldon per sobre, si no en teniu s'hi posa sal normal.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2284 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.