Lluç al vapor amb hortalisses
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per vaporera
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un llom o dos petits, de lluç net d'uns 150 - 200 g
- 1 Pastanaga
- 1 Carbassó
- 1 Porro
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
- Aigua
1 racions
Elaboració
Rentem les hortalisses (pastanaga, carbassó i porro), les tallem en juliana i les saltem en una paella amb una mica d'oli, uns 10 minuts i posem aigua calenta en una vaporera.
Mentre fem les hortalisses, posem a coure el lluç durant uns 10 minuts, a la vaporera.
Una vegada cuit, posem al plat una base d'hortalisses i damunt el lluç, ho amanim amb una mica de sal i oli d'oliva verge extra.
Ja es pot servir.
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2879 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.