
Pèsols ofegats
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 1 kg de pèsols desgranats
- 200 g de cansalada viada o costella de porc
- 200 g de botifarra negra
- 2 Cebes tendres
- 1 Tomàquet
- Oli d'oliva
- Sal
- Aigua
4 racions
Elaboració
En una cassola amb una mica d'oli, enrossim la cansalada viada tallada a trossos (o costella de porc) i la reservem.
A la mateixa cassola, sofregim la ceba ben picada a foc suau fins que es comenci a estovar.
Hi posem el tomàquet ratllat i a foc baix, ho deixem coure 5 minuts.
Hi afegim els pèsols, sal, aigua.
Tapem la cassola amb paper sulfurat per sobre (o amb un plat amb aigua).
Ho deixem coure uns 10 minuts, sacsejant de tant en tant la cassola.
Al cap de 10 minuts, aixequem el paper sulfurat i hi afegim la botifarra negra a trossos i la cansalada viada (o costella de porc) que tenim reservada.
Ho tornem a tapar amb el paper i ho deixem coure 5 minuts.
Ja es pot servir.
50min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3183 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.