Costella de porc confitada
Categoria:
Carns
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- una peça de costella de porc
- caldo vegetal
- una mica de farigola
- una fulla de llorer
- uns grans de pebre i sal.
4 racions
Elaboració
Es posa la peça de costella coberta de caldo vegetal, amb una mica de farigola, llorer i uns grans de pebre i sal, en una cassola. Ho posem a foc, baixet, vigilant que no bulli, una hora. El caldo ha de tremolar però no ha d'arribar a bullir.
La treiem i l'escorrem bé
La posem en una plàtera de forn uns 10 minuts.
Es menja acompanyant-la de compota de poma, o patates fregides, o escalivada...
1h 30min
Notes
Quan te la menges es desfà...
La dificultat està en aconseguir que el brou es mantingui entre 70 i 80º i no ens bulli la costella.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3607 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.