Costella de porc confitada

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • una peça de costella de porc
  • caldo vegetal
  • una mica de farigola
  • una fulla de llorer
  • uns grans de pebre i sal.

4 racions

Elaboració

Es posa la peça de costella coberta de caldo vegetal, amb una mica de farigola, llorer i uns grans de pebre i sal, en una cassola. Ho posem a foc, baixet, vigilant que no bulli, una hora. El caldo ha de tremolar però no ha d'arribar a bullir.
La treiem i l'escorrem bé
La posem en una plàtera de forn uns 10 minuts.
Es menja acompanyant-la de compota de poma, o patates fregides, o escalivada...

1h 30min

Notes

Quan te la menges es desfà...

La dificultat està en aconseguir que el brou es mantingui entre 70 i 80º i no ens bulli la costella.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3607 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: