Boles de Ricotta

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200grs de formatge Ricotta-Julivert fresc-125grs de pistatxos-Pebre negre molt-Sal-

3 racions

Utensilis

Un bol i un morter .

Elaboració

Rentem i piquem ben fi el julivert ; i el reservem. Pelem i mat-xaquem els pistatxos i els reservem també. En un recipient , i posem el formatge , el julivert , una mica de sal i una mica de pebre i triturem tot fins a tenir una pasta fina. Agafem la pasta aquesta ultima i , fem boles i , les arrebossem amb el pistatxo triturat que hem reservat al principi de tot. Un cop fetes las boles les posem a la nevera una hora com a mínim , abans de servir

30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2290 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: